Uz karijeru zabavnoj industriji, mnoge poznate dame upuste se i u poduzetničke vode, a najčešće se okreću modi te u suradnji s drugim brendovima lansiraju svoje kolekcije.

Ima i poznatih žena koje pokreću vlastiti brend. To je 2017. godine napravila manekenka i glumica Emily Ratajkowski. "Inamorata" je naziv njezina brenda koji je u početku proizvodio samo kupaće kostime.

Zatim je proširila asortiman, ali osnova ponude i dalje su kupaći kostimi koje Emily gotovo i ne skida sa sebe. To je u skladu s filozofijom života u kalifornijskom gradiću Encinitas u kojem je Emily odrastala.

To je posljednji pravi obalni grad u Kaliforniji. Tamo se i dalje sve vrti oko plaže. Tijekom ljeta se probudiš i ne odjeneš normalnu kombinaciju. Odjeneš svoj kupaći kostim i odmah ideš po sve što ti je potrebno za dan na plaži. Provedeš 12 sati dnevno u svom kupaćem kostimu. Ideš po burritose u svom kupaćem kostimu. Djevojke koje su tako odrastale razvile su ludo samopouzdanje po pitanju izgleda svog tijela. Tamo uopće ne razmišljaš o svom tijelu. Ljudi mi često govore: 'Lako je tebi nositi one seksi kupaće kostime.' Ali ja sam odrastala sa saznanjem da su svi tipovi tijela lijepi.

Nitko nije ni preispitivao koliko smo razodjeveni. Jednostavno je sve bilo prirodno i zabavno. Žena koja nosi komade ovog brenda je žena koja će otići prošetati svog psa u grudnjaku i neće uopće razmišljati o tome. Ona je samopouzdana i ne zanima je što drugi misle. To je taj jedan 'obalni' stav koji smo prenijeli u grad. Sve se svodi na samopouzdanje i ljubav prema samom sebi, ispričala je Emily.

Modeli kupaćih kostima koje lansira uistinu su seksepilni i efektni, ali među njima se nađe i pokoji krajnje nepraktičan model za ljubiteljice sunčanja.

Ako vam je najvažnije da se s ljetovanja vratite odmoreni i s preplanulim tenom, onda su najjednostavniji kupaći kostimi idealni za vas jer ostavljaju najmanje tragova. S druge strane, svi modeli s puno vezanja, dubokim izrezima, raznim trakicama ili cut out detalja na neuobičajenim mjestima ostavit će neobične tragove tamo gdje ih nikako ne želite vidjeti.

Emily je priznala da preferira sunčanje u toplesu pa se ne zamara s tragovima, ali za ostale dame kojima je to važno bolje je da ovakav tip kupaćih kostima nose samo - u hladu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju