Kožnate jakne klasika su koju obožavamo i uvijek ćemo ih nositi, no ako želite malo promijeniti stil i omiljeni kožnjak zamijeniti nekim drugim modelom, možda među 15 laganijih jakni koje smo izdvojili iz trgovina pronađete svoju novu miljenicu za proljeće i ljeto.

Birali smo jakne u raznim bojama jer u proljeće i ljeto volimo nositi boje, i one svjetlije i one žarkije. Gledali smo i na to da modeli budu što svestraniji i nosivi u raznim odjevnim kombinacijama, bez obzira na vaš stil odijevanja. Vjerujemo da ćete među 15 izdvojenih modela pronaći jaknicu za sebe u kojoj ćete moći provesti proljeće i prohladnije ljetne večeri.

Slika nije dostupna Crne sandale: 15 novih modela s ravnim potplatima već od 69 kuna

Slika nije dostupna Za proljeće i ljeto: 15 modela traperica koje će se nositi i po najvećim vrućinama

Od strukiranih sakoa-jakni, preko zanimljivog kimona do udobnih i praktičnih oversized modela, sigurno nećete pogriješiti koji god od ponuđenih modela odaberete kao novi dodatak vašoj garderobi.

Zgodni detalji poput volana, resica i Minnie Mouse na leđima čine ove modele još privlačnijima, zato ne propustite kliknuti na fotogaleriju na početku teksta u kojoj ćete pronaći popularne modele laganijih jakni koje konkuriraju i omiljenim kožnjacima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju