Uz svoja modna izdanja i glazbu, Lana Jurčević sa svojim pratiteljima na Instagramu voli podijeliti i svoja razmišljanja, otkriti im kako se osjeća, možda i pomoći nekome tko se osjeća slično. Jedno takvo "priznanje" Lana je podijelila uz fotografiju na kojoj pozira sa širokim osmijehom, odjevena u košulju koja se može nositi i kao mini haljina.

Košulje-haljine već su neko vrijeme trend koji se sviđa mnogim ženama, a voli ga i pjevačica Lana Jurčević. Na fotografiji koju je objavila na Instagramu Lana nosi model kariranog uzorka u kombinaciji bijele i boje bijele kave, ukrašenu velikim gumbima. Košulja ima i dva velika džepa te je izrađena od debljeg materijala.

Košulju-haljinu pjevačica nosi na gole noge uz, kako se čini, čizme do koljena, no svakako je riječ o modelu kojeg se većina žena ipak ne bi usudila nositi bez tajica ili debljih čarapa. Naravno, i skinny hlače prolaze i u ovoj kombinaciji.

Uz fotografiju punu pozitivne energije, Lana je napisala:

Ja sam stvarno netko tko je full pozitivnog duha i sreća kao sreća me veseli (ako netko može shvatiti ovu formulaciju uopće haha), volim sunce kad me probudi ujutro i iskopa mi oči. Volim kad nađem nešto za doručak u frižideru, kad prođe dan a da nije bio potres i ne čujem tu tutnjavu, kad slušam dobru mjuzu, kad pričam sa zanimljivim ljudima, kad pišem pjesme, smišljam melodije, spotove, kad stvaram neke nove ideje i projekte ili nađem nešto novo na internetu i naučim hrpu stvari. Sve su to uglavnom – male stvari, male stvari...

Slika nije dostupna Lana Jurčević: Lažna minica koja bi prošla i kod žena koje ne vole pokazivati noge

Slika nije dostupna "Ženo prelijepa si": Kućno izdanje Lane Jurčević dostojno crvenog tepiha

I čudna sam sama sebi kad nisam tako ‘poletna’ kao inače, ali neki procesi iznutra jednostavno se moraju odraditi. I kad kažem: fejk it til ju mejk it - ne mislim to. Mislim da je skroz ok biti i namrgođen i neraspoložen i onakav kakav svatko od nas je u određenoj fazi, pogotovo pred svojom okolinom koju smo si odabrali (ok, u poslu je ok fejkat malo i dignuti ručnu čisto da ne prenosiš to i na druge). Dopušta se malo odstupanje u toj kategoriji.

Za sve ostalo, ajmo si dati vremena...

Nadahnuti stilom Lane Jurčević, u trgovinama smo potražili košulje-haljine i pronašli deset modela koji će biti sjajan izbor za proljetna odjevna izdanja, a razgledati ih možete u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju