Katarina Baban uz glumačku karijeru uspješno gradi i onu modnu. Lijepa Osječanka vlasnica je brenda Lilith by Katarina Baban i svojim je kreacijama već osvojila mnoge žene, a sada je održala i svoju prvu samostalnu reviju.

Ne bi stalo u nekoliko postova da krenem pričati što smo sve odradili u samo mjesec i pol dana! Nikad veći izlazak iz komfort zone. Komfort zona? Više se ni sjećam kako to izgleda. Mrtva umorna, iscrpljena, uzbuđena, u polulebdećem stanju, ali zahvalna i ispunjena!

Vjerujem da će mi tek par dana poslije doći do glave što se zapravo dogodilo pa ću možda neke konstruktivnije stvari napisati! Štreberski smo sve na vrijeme pripremili pa nam je vikend ovako izgledao- zatrpano kutijama, vrećicama i predivnim sponzorima koji su podržali ovaj projekt! Srce ko kuća, napisala je Katarina na Instagramu uoči revije na kojoj su je podržale i brojne poznate dame.

Među njima je bila i Lana Jurčević. Pjevačica i poduzetnica reprizirala je haljinu koju je početkom lipnja nosila na 28. dodjeli glazbene nagrade Porin.

Dugačku šljokičastu haljinu ovaj put nadogradila ju je bundom, zlatnim štiklama i zelenom torbicom.

Kombinacija blještave haljine i bunde dugo je bila simbol holivudskog glamura kada je u pitanju moda, a mnoge legendarne dive nosile su ovu kombinaciju na svečanim događanjima.

I dok bunde više nisu čest prizor na crvenim tepisima, šljokičaste haljine i dalje su među najpoželjnijima, pogotovo one u zelenoj boji, koju je nosila i Lana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju