Lana Jurčević za pozornicu bira odjevne komade koji ističu njezine ženstvene adute – sve od uskih bodija i kratkih haljinica do pripijenih kombinezona koja sparuje s cipelama i čizmama s visokom potpeticom.

Na svojem Instagramu nedavno je podijelila i upečatljivu odjevnu kombinaciju s nastupa povodom otvaranja novog šoping centra u Zagrebu – trgovačkog centra Z.

Slika nije dostupna Lana Jurčević: Kupaće gaćice koje vizualno smanjuju trbuščić na plaži

Lana Jurčević je na pozornici blistala u uskom poluprozirnom kombinezonu s dugim rukavima koji je istaknuo njezinu fit figuru. Točnije nosila je uzak crni model ukrašen srebrnim aplikacijama koje su sezale sve od poruba na nogavicama do okruglog izreza oko vrata.

Riječ je o kombinezonu koji se može kupiti preko internetske stranice AliExpress, a koji nudi trendovske odjevne komade po cjenovno pristupačnijim cijenama. Kombinezon se trenutno nalazi na popustu, a može se naručiti za 32 američka dolara, odnosno oko 200-tinjak kuna.

Slika nije dostupna Lana Jurčević: Prozirne ljetne hlače uz koje treba pripaziti s odabirom donjeg rublja

Uz upečatljivi kombinezon hrvatska je pjevačica nosila odgovarajuće sunčane naočale, crne gležnjače otvorenih prstiju na platformu s visokom potpeticom te nekoliko atraktivnih komada nakita.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju