Lana Jurčević na svojem profilu na Instagramu rado otkriva svoje omiljene modne komade i razigrana street style izdanja. Pokazala je i naizgled nespojivu kombinaciju sastavljenu od elegantnih odjevnih komada sparenih s tenisicama.

Sofisticirane hlače i baloneri vole klasičnu obuću poput cipele na potpeticu ili decentne gležnjače. No odvažne influenserice i trendseterice u posljednje vrijeme uspješno ih kombiniraju i uz netipične komade poput chunky tenisica.

Lana Jurčević pokazala je to i na svojem primjeru sparivši bijele hlače, rebrastu vestu u nježnoj pastelnoj boji ukrašenu dragim kamenjem te elegantni vuneni kaput na vezanje u struku s tenisicama.



Točnije, odabrala je sivi Liu Jo model s platformom koji je ukrašen ružičastim i crnim detaljima. S obzirom na to da su tenisice napravljene od brušene kože, ali i šljokica, mogu biti dobar dodatak i nešto svečanijim izdanjima.

Lana je uz fotografiju napisala: Koliko puta smo htjeli biti u ‘tuđim cipelama’? Koliko puta nam se nečiji život učinio ljepšim, jednostavnijim i boljim? Mi zapravo nikad ne znamo što stoji ‘iza zidova’, ali znamo da možemo utjecati na svoj i učiniti ga što boljim i ‘udobnijim’.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju