Čim izađe sunce šušur zavlada gradskim ulicama, posebno u hladnijem periodu godine kada tople dane cijenimo još i više. Tako je i sunčana subota u centru Zagreba bila puna ljudi i događanja.

Fotografi su u samom centru Zagreba ulovili i pjevačicu i poduzetnicu Lanu Jurčević koja je otvorila sezonu nošenja mnogim ženama omiljenog modela kaputa. Radi se u toplom, udobnom i mekanom "teddy" kaputu u ružičastoj boji koji je već godinama nezaobilazan dio street style kombinacija.

Slika nije dostupna Boja sezone: 20 trendi kaputa u raznim nijansama smeđe već od 127 kuna

"Teddy" kaputi napravljeni su od umjetnog krzna i drugih sličnih materijala, a izgledom podsjećaju na plišanog medvjedića. Nosivi su na sve - traperice, suknje, haljine pa i trenirke. Dokaz da će biti popularni i ove godine je, između ostalog, činjenica da ih trgovine već imaju u svojoj ponudi, a dio modela izdvojili smo u našoj galeriji.

Slika nije dostupna Čizme do koljena: 15 modela za svačiji ukus već od 149 kuna

Lijepa lana svoj je "teddy" kaput sparila s ružičastom dolčevitom, svijetlim trapericama i čizmama do koljena u bež boji, s visokom blok potpeticom koje također imaju svoje mjesto među omiljenim jesenskim komadima.

Kosu je zavezala u punđu i tako istaknula zlatne okrugle naušnice koje je nosila.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju