Lejla Filipović izgradila je vrlo jednostavan, decentan i elegantan modni stil koji uvijek privlači pažnju. Ne čudi stoga što mnoge dame prate njezine društvene mreže ne bi li se nadahnule za vlastite modne igre.

Lejla Filipović nedavno je podijelila na Instagramu fotografije vrlo nosivog trendovskog izdanja kojim su dominirale nude čizme predimenzioniranih sara do koljena. Nude čizme vizualno produžuju noge, a pogotovo ako odaberete model s visokom potpeticom.

Riječ je o vrlo fleksibilnom komadu koji se lako kombinira za dnevne i večernje prilike. Ovaj model čizama izvrsno će izgledati uz maksi haljinu, midi suknju ili kratke hlače.

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Traperice koje vizualno smanjuju trbuščić i produžuju noge

Lejla Filipović svoje je čizme u boji koži sparila s kratkim hlačicama od trapera s rašivenim porubom, a izdanje podigla još jednim klasičnim komadom – bijelom bluzom dugih rukava. Kombinaciju je, pak, dovršila sunčanim naočalama i s decentnim komadom nakita.

Ovaj jednostavan, ali vrlo efektan modni izbor dobio je mnoštvo komplimenata njezinih obožavatelja.

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Haljina s opasnim prorezom za šetnju sarajevskim crvenim tepihom

Vau, Ljepotice i Koje dobre čizme, a ti predivna kao i uvijek, samo su neki od razdraganih komentara ispod fotografija na Instagramu.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela nude čizama po uzoru na Lejlu Filipović.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju