Lejla Filipović majstorica je u slaganju odjevnih kombinacija koje dobivaju same pohvale. Za subotnji izlazak u centar Zagreba ljepotica je izabrala predivnu elegantnu kombinaciju u bijeloj i sivoj boji.

 

Besprijekoran stajling Lejle Filipović čine bijele hlače širih nogavica dok je struk u prvom planu i lijepo naglašen bijelim remenom. Ovakav komotniji kroj hlača visokog struka trend je koji vlada ove sezone, a žene ga vole jer pristaje različitim građama tijela i konfekcijskim veličinama.

Divne i udobne hlače koje sežu do iznad gležnja Lejla je nosila uz bijelu dolčevitu, fini svijetlosivi kaput sarajevskog brenda Hide & Coats te gležnjače s efektnim zmijskim uzorkom brenda Twin-Set ukrašene s četiri remenčića.

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Popularna suknja koja naročito lijepo oblikuje struk

Gležnjače sa zmijskim uzorkom brenda Twin-Set Lejla Filipović: Nimalo obične gležnjače koje su ove jeseni svakako broj jedan

Bivša misica outfit je nadopunila s naušnicama brenda Werkstatt i velikom crnom torbom. Tijekom subotnjeg izlaska ljepotica se fotografirala ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu i svakako privukla poglede.
 

Nadahnuti nepogrešivim modnim stilom Lejle Filipović, u trgovinama smo pronašli slične modele udobnih hlača, a što smo izabrali doznajte klikom na fotogaleriju na početku teksta.

Da je Lejla Filipović jedna od najbolje odjevenih žena u Hrvatskoj, potvrđuju i fotografije koje donosimo u nastavku teksta.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju