Iako odabire jednostavne komade, Lejla Filipović uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama. Na Instagramu je pokazala jedno vrlo nosivo street style izdanje iz rodnog Dubrovnika.

Lejla Filipović na fotografiji pozira s prekrasnom morskom kulisom u ležernom izdanju u kojem dominira hit-model traperica ove sezone. Riječ je o modelu visokog struka te dugih i širokih nogavica s poderotinama na prednjem dijelu.

Ove traperice posebno dobro stoje visokim i vitkim damama, pa se ne nalaze baš u ormarima svih žena kao, primjerice, skinny model.

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Rasprodani Zarin pulover za najženstvenije zimsko izdanje

Traperice širokih nogavica izvrsno se kombiniraju uz tenisice, ali i gležnjače s visokom potpeticom. Bivša hrvatska misica iskombinirala ih je uz višebojne tenisice, bijelu dolčevitu i kratku jaknu ukrašenu umjetnim krznom.

Kombinaciju je zaokružila bijelom kapom i sunčanim naočalama, a najljepši modni dodatak koji je nosila bio je veliki osmijeh.

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Model jakne stvoren za zimogrozne dame

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela traperica po uzoru na Lejlu Filipović.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju