Bez obzira na to radi li se o ležernim ili glamuroznim kombinacijama, Lejla Filipović jednostavno ne griješi u svom modnom odabiru.

Ponekad su i najjednostavniji odjevni komadi dovoljni da biste postigli sjajan završni dojam, a upravo je to dokazala lijepa Lejla svojim dnevnim izdanjem koje je ovjekovječila i na Instagramu.

Glavna zvijezda njezine kombinacije bio je sjajan kaput na preklop u bijeloj boji s pripadajućim remenom kojim se kaput steže u struku. Ovaj model savršeno se uklopio uz hlače u bež nijansi, tenisice i smeđu torbu.

I dok kaputi u svijetlim nijansama sive ili smeđe boje nisu nikakva rijetkost u jesensko-zimskoj sezoni, bijele modele ili sve one u nijansama koje naginju toj boji češće izbjegavamo.

Ovo doba godine poprilično je promjenjivo te sa sobom donosi mnogo kiše, a u zimskim mjesecima dočekaju nas snježne padaline pa izbjegavamo odjevne komade koji bi se lako mogli zaprljati u tim vremenskim uvjetima.

S druge strane, kada napokon grane sunce, nema prepreka za njihovo nošenje uz obaveznu dozu opreza kako bismo što dulje očuvali ljepotu tih komada.

U galeriji pogledajte nekoliko kaputa u svijetlim nijansama po uzoru na Lejlu Filipović.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju