Lejla i Tarik Filipović bili su gosti na vjenčanju svojih prijatelja Amne i Adisa u Sarajevu. Vjenčanje je održano u jednom sarajevskom hotelu, a Lejla i Tarik za tu svečanu prigodu odabrali su stilski usklađeni modni stajling u srebrnoj i sivoj boji.

Dok je Tarik Filipović izgledao vrlo naočito u sivom odijelu decentnog kariranog uzorka, bijeloj košulji i crvenoj leptir mašni, njegova ljepša polovica blistala je u srebrnoj mini haljini.

Uz svjetlucavu haljinicu ravnog kroja s rukavima do ispod lakta Lejla Filipović nosila je sandale minimalističkog dizajna s dva tanka remenčića i vrlo tankom visokom potpeticom. Štikle su u potpunosti crne osim remenčića koji drži stopalo koji je srebrni pa su sandale tako sjajno usklađene s haljinom. Takav model sandala gotovo u potpunosti otkriva stopalo zbog čega se naziva i "golim", a efektu golosti pridonosi i srebrni remenčić koji se stopi s tonom kože te se na prvu čini nevidljivim.

Prelijepa Lejla stajling za vjenčanje dodatno je uljepšala frizurom složenom u elegantni rep, a od beauty momenata istaknuo se i tamni lak na noktima te tamni ruž koji je dodatno naglasio Lejlin šarmantni osmijeh.

Dan prije Lejla i Tarik Filipović proslavili su sa društvom Tarikov 50. rođendan, a Lejla je i ovoga puta izgledala besprijekorno u sivoj mini haljini s volanima i visokim čizmama širih sara od brušene kože u nude nijansi uz koje je nosila mrežaste čarape.

Stajling Lejle Filipović za vjenčanje inspirirao nas je da u trgovinama potražimo slične modele jednostavnih, a vrlo ženstvenih štikli, a sedam izvojenih modela pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju