U Hrvatskom institutu za povijest u Zagrebu održana je slavljenička modna revija dizajnerskog dvojca Elfs kojom je obilježeno 15 godina djelovanja brenda.

Najnovija kolekcija nosi naziv "Chameleon" i predstavlja potpuni stilski zaokret Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice.

Ženstvena i elegantna kolekcija oduševila je uzvanike na reviji, a među njima je bila i Lejla Filipović koja je stigla u haljini iz nove kolekcije.

Čipkasta haljina koja prati siluetu tijela i slavi obline napravljena je od čipke u jednoj od trenutno najpopularnijih boja, upečatljivoj žutoj. Lijepa Lejla haljinu je iskombinirala s torbicom u istoj boji i crnim cipelama. 

Crveni ruž i valovi u kosi bili su točka na "i" ovog ženstvenog izdanja.

A proljetno-ljetnu kolekciju modnog dvojca najbolje opisuju jednostavnost i ženstvene siluete, jake boje i zanimljive teksture te zanimljivi modni dodaci. Kolekcija će se odmah nakon revije naći na policama Elfs trgovina.

Iako dizajnom i dalje potičemo ženstvenost, nova kolekcija iskorak je prema minimalizmu. Linije su jednostavne i stroge, a poigravali smo se sa zanimljivim konstrukcijskim rješenjima.

Koloritom smo se vratili šarenim počecima ELFSA, a decentne damske stajlinge upotpunili smo malenim luksuznim torbicama u trendovskim bojama, izjavio je ranije Ivan Tandarić te dodao kako je inspiracija za kolekciju bila klasična ženska ljepota.

U galeriji pogledajte dio komada iz nove kolekcije.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju