Lejla Filipović uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama, a svoja izdanja rado dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama. Nedavno je podijelila i vrlo nosivu street style kombinaciju koju je dobila mnoštvo komplimenata.

Leja Filipović objavila je na Instagramu fotografiju iz jednog zagrebačkog restorana na kojoj pozira u jednostavnoj kombinaciji sastavljenoj od tople veste i crne suknje.

Crna suknja imala je vrlo visoki raspor te razotkrila Lejline manekenske noge prekrivene crnim mrežastim čarapama.

Slika nije dostupna Umjesto visokih potpetica: Tenisice Lejle Filipović s efektom izduživanja nogu

Mrežaste čarape zavodljivi su modni dodatak koji se počeo nositi još na početku 20. stoljeća. Tada se povezivao s plesačicama kankana u kultnom Moulin Rougeu, ali i zabavljačicama u Las Vegasu.

 Sedamdesetih godina prošlog stoljeća nosile su ih punkerice, devedestih godina ljubiteljice grungea, a danas su sveprisutna pojava u modnom svijetu.

Mrežaste čarape u drugi su plan bacile i Lejline trendovske čizmice – bajkerski kožnati model naglašenih ravnih potplata brenda Karl Lagerfeld, koje su vrlo popularne među slavnim damama diljem svijeta.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela mrežastih čarapa po uzoru na Lejlu Filipović.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju