Sudeći prema prognozama, početak prosinca donijet će nam vremenske uvjete primjerenije ovom dobu godine.

Napokon nas očekuju prvi minusi i prema trenutnim najavama - u mnogim gradovima Lijepe Naše mogao bi zabijeliti snijeg.

Snježne pahulje prognoziraju se i u Zagrebu, a to će sigurno utjecati na street style kombinacije zagrebačkih ljubiteljica mode.

Tako ćemo i odabir traperica prilagoditi hladnom vremenu. Ovaj nezaobilazan i mnogim ženama omiljen odjevni komad ima i popularnu ljetnu varijantu. Naravno, u pitanju su poderane traperice koje već sezonama suvereno vladaju proljetno-ljetnim izdanjima, a uvuku se i među jesensku garderobu u kombinaciji s toplijim najlonkama ili vunenim štramplama.

Posljednju priliku da u laganijem izdanju isfura poderane traperice iskoristila je i Petra Mikšik.

Fotografkinja i lifestyle blogerica čije savjete možete čitati na blogu Vanelli, a odjevne kombinacije pratiti na Instagram profilu @petra_miksikova, prošetala je Trgom Republike Hrvatske u fantastičnoj kombinaciji koja se bazira na klasičnim komadima.

Svijetloplave traperice Petra je spojila s bijelom košuljom i udobnim vunenim puloverom francuskog brenda Sezane u crnoj boji. Ogrnula se crnom kožnatom jaknom, a na nogama je imala gležnjače švedskog brenda Vagabond, također u crnoj boji. Okrugla kožnata torba s krokodilskim uzorkom u tamnosmeđoj nijansi savršeno se uklopila u ovu neutralnu paletu boja.

Modni eksperimenti uvijek su poželjni i radujemo im se. Međutim, s vremena na vrijeme dobro je podsjetiti se da za sjajnu odjevnu kombinaciju ne moramo posezati za trendovskim komadima, nego samo iz ormara moramo izvaditi dobre stare klasike, baš kao što je to napravila lijepa Petra.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju