Link by Ogi Antunac, brand koji nas je svojim dosadašnjim radom pomalo naviknuo da je ''ispred svog vremena'', sada je ''u korak s vremenom'' i to u doslovnom smislu riječi.

Naime, svojim vjernim klijentima je upravo predstavio limited edition survival kit / stay @ home collection, odnosno sve ono što je potrebno za modno preživjeti ove neočekivane dane.

Slika nije dostupna Kad "hoodie" zaludi: 10 neodoljivih majica s kapuljačom koje pristaju uz sve

Limitirana kapsulna kolekcija sastoji se od #keepyourdistance majica s kapuljačom, udobnih #stayathome hlača; #dinnertime tunika i #goingtothestore haljina s kapuljačom, a cijela kolekcija je napravljena od samo prirodnih i ugodnih materijala, kako bi si, naravno, uljepšali naredne dane provedene na kauču.

Nakon ovog perioda kojeg ćemo se svi, vjerujem, sjećati, ostat će dizajnerski suvenir koji ćemo, isto tako vjerujem, i dalje rado nositi!'– istaknula je dizajnerica branda, Ogi Antunac.

Slika nije dostupna Osam trenirki koje vam lako mogu postati nova omiljena odjeća za po kući

Zanimljivo, kolekciju je snimila, ali i predstavila Mia Matić, koja se ovoga puta tako našla i u ulozi modela i u ulozi fotografa.

Cijela kolekcija može se pogledati i naručiti na Instagram i Facebook profilima branda, putem kojih se nudi i beskontaktna dostava na kućnu adresu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju