Naša poznata hrvatska dizajnerica Ogi Antunac odlučila je svoju novu kolekciju posvetiti jednom posebnom umjetničkom djelu koje to možda i nije.

Grafiti su umjetnost ako ih takvima vidi onaj tko ih promatra.

Promišljajući o vizualnom identitetu nove Link kolekcije Ogi je odlučila unijeti dašak moderne street vizualizacije. Ovaj inspirativni brand nas svaki put oduševi inovacijama u stilskim interpretacijama, pa je i ovoga puta sam prikaz street umjetnosti na odjeći već u samom početku naišao na veliko odobravanje vjerne Link publike.

Nazvala sam ovu kolekciju Link Graffiti jer me već duže privlači ideja da grafite vizualno pretočim u kolekciju. Grafiti su uvijek bili odraz svakodnevice, odraz onoga o čemu misli obični mali čovjek, a to je odraz stvarnosti,
objasnila nam je dizajnerica.

Grafiti su umjetnost koja se nevjerovatno ubrzano razvija, no opet čija se vrijednost još uvijek osporava. Ogi je još jednom pokazala i dokazala zašto je već više od deset godina vladarica punk inspiracije i minimalističke elegancije kojom unosi dašak svježine na hrvatsku modnu scenu.



Potaknuta uličnom umjetnošću oslikavanja manje ili više napuštenih ploha htjela sam pretočiti sliku koju svakodnevno viđam na zidovima našeg grada u odjeću odnosno dati opet malo prostora punk inspiraciji koja me uvijek prati I zapisana je u moj DNK, dodala je Ogi.

Ovoga puta dizajnerica se odlučila igrati uzorcima i printevima te ističe kako je upravo ta kombinacija višeslojna kao i igra prozirnog I neprozirnog.

Cijela kolekcija osmišljena je tako da nudi total look, odnosno svi komadi funkcioniraju jedan s drugim. Kvalitetni i prirodni materijali oduvijek su svojevrsni dizajnerski potpis brenda Link by Ogi no za ovu kolekciju dizajnerica je uz kvalitetu poseban naglasak stavila i na udobnost.

Dizajnerica tekstila Ivana Žanko osmislila je print s porukom ljubavi i sreće za koje znamo da su nam danas najpotrebniji i koji su se odlično uklopili u cijelu kolekciju.

Link Graffiti kolekciju možete pronaći na link-by-ogi.com, a na službenom Instagram profilu branda pratite sve novosti koje za Vas priprema Link by Ogi.



Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju