S obzirom na to koliki interes izazivaju njezine odjevne kombinacije, moglo bi se reći da je i Meghan Markle modna influenserica. Mnogi odjevni komadi, dodaci i obuća rasprodaju se nakon što ih ona uvrsti u svoja izdanja.

Veliko zanimanje izazvala je i u listopadu 2018. kada je na kraljevskoj turneji u Australiji nosila tenisice francuskog brenda Veja. Samo mjesec dana kasnije suosnivač brenda Sebastian Kopp sjedio na terasi jednog losanđeleskog kafića sa svojim prijateljem i shvatio koliko su postale popularne.

Svakih 30 sekundi pored nas je prošao netko u našim tenisicama, ispričao je Kopp.

Veja je osnovan 2005. godine kao prvi u potpunosti održiv brend tenisica. Za proizvodnju svojih modela koriste organski pamuk iz Brazila i Perua koji već 15 godina nabavljaju direktno od malih lokalnih proizvođača, a potplate izrađuju od takozvane divlje gume koja raste na drveću u Amazoni i reciklirane gume.

Slika nije dostupna Stižu novi modeli: 27 tenisica koje će se nositi u nadolazećoj sezoni

Odlučili smo raditi tenisice jer je to proizvod koji simbolizira našu generaciju i našu eru. Također se kroz njihovu proizvodnju, širenje i upotrebu kristaliziraju najveće mane globalizacije. Cilj našeg dizajnerskog studija jednostavan je - stvoriti tenisice koje će izdržati test vremena. Volimo dizajnirati tenisice koje ćemo ponosno nositi i za 10 godina. Svakom koraku u proizvodnji posvećujemo veliku pažnju, kažu osnivači.

Njihov otvoreni i ekološki pristup proizvodnji te minimalistički dizajn tenisica svidio se Meghan, ali i mnogim drugim slavnim damama koje ih često nose.

U posljednje vrijeme viđamo ih i na ulicama hrvatskih gradova, a na zagrebačkoj špici nosila ih je i jedna lijepa brineta.

Mlada dama prošetala je Trgom bana Jelačića u romantičnoj dugačkoj haljini s cvjetnim uzorkom uz koju se sjajno uklopio bijeli Veja model pod nazivom Campo s prepoznatljivim logom u žutoj boji. Izdanje je zaokružila nezaobilaznim modnim dodacima - torbicom i sunčanim naočalama.

Takav tip bijelih tenisica jednostavnog dizajna uistinu je praktičan jer se lako prilagođava svim odjevnim komadima, od traperica i kombinezona do suknji i haljina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju