Slijedeći tjedan stiže nam proljeće, a to znači i da je vrijeme da vrlo skoro iz ormarića s obućom izvadimo proljetne cipele. Nakon zime uvijek se veselimo laganijoj obući, a i više nosimo visoke potpetice kada stignu topliji i sunčaniji dani. Upravo su za takvo vrijeme kao stvorene i štikle iz novih kolekcija koje smo pronašli u trgovinama.

Nikome ova zima nije bila laka, svi se veselimo početku proljeća i toplijem vremenu, sve se onda čini nekako ljepše i lakše. A proljetne dane koji nam stižu uljepšat će i novi par cipela s visokom potpeticom koje su stvorene za privlačenje pogleda i dobivanje komplimenata.

Zanimalo nas je kakvi se modeli ženstvenih štikli nude u novim kolekcijama te smo pronašli 15 "ljepotica" koje će, vjerujemo, mnoge dame poželjeti imati u svojoj garderobi. Izbor je šarolik pa smo uz modele u klasičnim bojama poput crne i crvene izdvojili i one u svjetlijim bojama baš idealnima za vedre proljetne dane.

Jako nam se sviđa i crni model s bijelim točkicama i mašnicom, i štikle u žutoj boji lako će naći svoje obožavateljice, kao i one u najsvjetlijim plavim i ružičastim tonovima.

Slika nije dostupna Ma pusti neutralne, daj šarene! 10 novih modela tenisica u raznim bojama

Slika nije dostupna 20 većih i manjih modela torbi iz novih kolekcija koje će se nositi ovog proljeća

Zaista su svake divne na svoj način, a visoka tanka potpetica možda nije najudobnija za duže hodanje, ali za neke posebne trenutke ili kada se možete preobući u udobniju obuću, bit će nepogrešiv odabir. Veliki plus im je i taj što će uz traperice izgledati baš wow, a svi znamo koliko volimo nositi traperice u proljeće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju