Vikend i sunčano vrijeme izmamili su ljude na ulice diljem zemlje, a zbog visokih temperatura ulice su preplavile najljepše ljetne kombinacije i boje koje asociraju na ljeto.

U pravoj ljetnoj kombinaciji i žarkim bojama zablistala je i djevojka koju su fotografi snimili u Marmontovoj ulici u Splitu. Lijepa Splićanka za šetnju gradom odjenula je top boje fuksije s ekeftnim rukavima s volanima i mašnom na leđima. Spojila ga je s kratkih hlačicama s uzorkom u upečatljivoj plavoj boji.

Kombinaciju je upotpunila sandalama koje su bile jedan od modela koji je obilježio ljeto 2020., a čini se da ćemo ih i ove godine često viđati na gradskim ulicama.

Radi se zapravo o natikačama u bež boji s remenom u obliku pletenice koje su idealne za sve koji vole nositi potpetice, ali ne i previsoke potpetice. Peta od tek nekoliko centimetara čini ih odličnim izborom za šetnju gradom bez straha da će vas noge boljeti.

Nezaobilazan detalj bile su, naravno, sunčane naočale koje posljednjih dana ne skidamo s glave.

Inače, uzorak pletenice kao dio obuće priglili su i brojni modni dizajneri, a u ponudi su razni modeli od onih s ravnim potplatima do modela na potpeticu. U svakom slučaju radi se o trendu koji će obilježiti i ljeto 2021. godine, a isprepletene sandale u svojoj ponudi imaju i mnoge trgovine. Mali dio ponude pogledajte u našoj galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju