Sandale s malom potpeticom idealan su tip obuće za izlazak u ljetno vrijeme – bez obzira planirate li romantičnu večeru u restoranu ili druženje na terasi kafića s najboljom prijateljicom. One izdužuju noge, podižu cijelo izdanje, ali ne predstavljaju veliki problem u kretanju.

Mnoge se dame slažu da su upravo cipele s potpeticom do šest centimetara visine najudobnije za hodanje, a pogotovo ako odaberete model s blok-potpeticom.

No na raspolaganju su i modeli s mini iglenom štiklom koja će se sjajno uklopiti uz lepršavu haljinu, ali i najobičnije traperice.

Slika nije dostupna Od 62 kune: 13 haljina koje će se nositi ovoga ljeta, a koje izgledaju mrak na brinetama

Na raspolaganju su raznovrsni modeli s malom potpeticom otvorenih i zatvorenih prstiju. Odabrati možete cipele sa zaobljenim ili šiljastim vrhom, trendovske prošivene sandale četvrtasta oblika, ili modele napravljene od kožnatih remenčića u raznovrsnim bojama.

Slika nije dostupna Zatvorene do grla, ali itekako ženstvene: 15 haljina za odlazak na kavu, posao i svadbu

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali 13 modela sandala s malom potpeticom od 84 do 938 kuna koje su savršene za ljetni izlazak tijekom produženog vikenda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju