Znate li koji su ljetni odjevni komadi idealni za pojedini horoskopski znak? Provjerite to u našem ljetnom modnom horoskopu.

OVAN

Iako volite posegnuti za odvažnim odjevnim komadima koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim, također volite odijevati casual i udobnu odjeću koja će prije svega biti praktična. Savršena ljetna kombinacija za ovna su svestrane kratke hlačice u kombinaciji s topom ili bluzom. Tenisice ili sandale ravnih potplata tijekom ljeta su vam draže od štikli, a svako izdanje nadogradit ćete dobrom torbom i sunčanim naočalama.

BIK

Ovaj zemljani znak tijekom ljeta je privržen nijansama koje nalazimo u prirodi. Po pitanju stila uvijek radije bira svevremenske komade klasičnog kroja. Dugačka haljina u lijepoj zelenoj boji s cvjetnim ili nekim drugim efektnim uzorkom uz pokoji komad nakita i espadrile s platformom ili štikle sjajna su kombinacija za bika.

BLIZANCI

Što razigranije, to bolje. Blizanci vole eksperimentirati sa svim mogućim bojama i uzorcima, a ako se pak i odluče za neke komade u neutralnijim nijansama potrudit će se da barem kroj i tekstura materijala budu što zanimljiviji. Lepršava kratka suknjica s efektnim uzorkom u kombinaciji s bluzom voluminoznog kroja i dobrim štiklama – ubojita ljetna kombinacija za blizance.

RAK

Za rakove nema posebnog modnog pravila kada je u pitanju ljeto jer su oni uvijek vođeni trenutnim osjećajem, a iznimka nije ni biranje odjeće koju će nositi. Ovi emotivci vole i odjeću koja u sebi nosi dobru priču pa svoju najbolju ljetnu kombinaciju mogu pronaći u second hand trgovinama. Retro bluza i hlače, možda čak i iz maminog starog ormara, bit će pun pogodak, pogotovo kad se nadopune trendi štiklama.

LAV

Bilo ljeto ili zima, modna filozofija lavova uvijek je ista. Odvažni komadi, boje ili uzorci koje se mnogi ne usude nositi, „statement“ nakit… Nema toga što lavovi ne znaju nositi i sjajno se osjećaju u kombinacijama koje su mnogima na prvu čudne, ali ipak s njih ne mogu skinuti pogled. Efektna crvena haljina u kombinaciji sa štiklama i kožnatom jaknom kojom će se zagrnuti kada padne noć idealno je izdanje za njih.

DJEVICA

Pripadnicama ovog znaka udobnost je uvijek na prvom mjestu, a pogotovo tijekom ljeta. Široke košulje u kombinaciji s lepršavim suknjama ili hlačama obavezno napravljenim od prozračnih materijala u kojima će lakše podnijeti vrućinu – to je sve što djevice traže tijekom ljetnih mjeseci.

VAGA

Najelegantniji znak nikad ne odustaje od sofisticiranih odjevnih komada pa će i na najvećim vrućinama izgledati senzacionalno. Hlače u neutralnoj bež nijansi spojene sa ženstvenom bluzom i lijepim salonkama, uz nezaobilazan dodatak dobre torbe, pristajat će svakoj vagi.

ŠKORPION

Pripadnici ovog znaka sjajno se snalaze u centru pažnje, a tamo često dospiju baš zahvaljujući odjeći koju nose. Škorpioni vole biti primijećeni i zato ne mogu odoljeti odvažnim kombinacijama. Ako će se itko usuditi obuti zatvorene gležnjače tijekom ljeta, to će sigurno biti neka samopouzdana škorpionka koja će ih spojiti s efektnom i seksipilnom bluzom te dobrom suknjom.

STRIJELAC

Ovaj vatreni znak također je sklon modnim eksperimentima, ali prioritet mu je uvijek udobnost pa je to ono što traži i od trendovskih jednosezonskih komada. Lagano odijelo po posljednjoj modi u kombinaciji s topom i udobnom obućom savršen je pogodak.

JARAC

Pripadnici ovog znaka nisu skloni eksperimentima. Vole neutralne boje i krojeve kojima mogu vjerovati u svakom trenutku, bez previše zalijetanja u modne igre s trendi komadima. Elegantne tamne hlače u koje je utaknuta lijepa bluza i klasične salonke daju osjećaj udobnosti i prava su ziheraška ljetna kombinacija za jarca.

VODENJAK

Njihove odjevne kombinacije uvijek su drugačije od drugih. Vodenjaci također pripaaju skupini znakova koji vole eksperimentirati s modom te imaju vrlo eklektičan stil odijevanja. Bez problema će isfurati nove trendove i najluđa modna izdanja. Kratke tajice, top, „tie dye“ jaknica i gomila efektnog nakita – ovo može samo vodenjak.

RIBA

Elegantna dugačka i lepršava haljina u nježnoj nijansi poput svijetloružičaste ili neke druge pastelne nijanse idealan je odjevni komad za romantične i sanjive ribe. Odabir obuće ovisi o osobnom ukusu pa će ljubiteljice štikli posegnuti za sandalama s visokom potpeticom, a sve ostale dame za sandalama s ravnim potplatima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju