U borbi protiv vrućina svakako pomaže i laganija odjeća i prozračni, ugodniji materijali koje je i preporučljivo nositi kada temperaturu dosegnu i premaše 30 stupnjeva Celzijevih. Dobro znamo i da svijetle boje manje privlače toplinu, a takav street style nosi i zgodna dama koja je prošla Jelačićevim trgom u Zagrebu.

Užareni gradski asfalt nije spriječio zagrebačke street stylerice da pokažu svoja najbolja modna izdanja, naravno, prilagođena vrućina. Istaknula se među njima tamnokosa djevojka koja nas je osvojila svojim jednostavnim, a efektnim street styleom.

Njezin izbor bila je lagana haljina mini dužine u vrlo svijetloj plavoj nijansi s bijelim točkicama. Haljinica pomalo retro stila ima šarmantne detalje u obliku naboranih rukava na puf i nabora na predjelu trbuha te ženstveni V izrez.

Slika nije dostupna Šetnja Marmontovom: Lijepa Splićanka u sandalama koje su obilježile prošlo ljeto

Nježnu mini haljinu idealnu za užareni zagrebački asfalt zgodna brineta nosila je uz bijele sandale s dva remenčića i nižom blok potpeticom – tako jednostavno, a tako dobro! Dodala je još malo nakita i savršeni mladenački street style za šetnju gradom bio je kompletan.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju