Narančina kora i opuštena koža s kojom muku mučimo svakog ljeta i ove godine su tu kako bi nas podsjetile da je s njegom kože potrebno započeti na vrijeme. Osim toga, koža ljeti zahtijeva svu moguću njegu koju može dobiti jer je zbog izloženosti suncu i morskoj soli sklona isušivanju i pucanju te gubljenju elastina, koji je zaslužan za ostavljanje dojma čvrste i zategnute kože.

Sunce, more, plaža i miris ljeta u zraku. Dok jedva čekamo da napokon uskočimo u vodu i potražimo osvježenje u prekrasnom plavetnilu, skidanje u kupaći kostim, pa čak i pokazivanje nogu u kratkim suknjama i haljinama za mnoge je noćna mora. Iako neki s time nemaju problema, za one poput nas prešetavanje po plaži u badiću koji malo toga ostavlja mašti dok sitne nesavršenosti dolaze do izražaja prava je spuštalica samopouzdanja. Ipak, nekim je nesavršenostima moguće doskočiti i na vrijeme ih se riješiti.

Kožu je potrebno tretirati kvalitetnim mazalicama koje će u kombinaciji s masažom dovesti do željenih rezultata. I dok brojne kreme za učvršćivanje tijela mogu isprazniti naše džepove, mi smo pronašli jednu koju će obožavati naše tijelo, ali i novčanik. Riječ je o losionu za intenzivno učvršćivanje kože Mixa, koji pomoću njegujućih sastojaka poput vitamina E i biljnog glicerina poboljšava tonus kože i čini je vidno čvršćom i zategnutijom. Za razliku od ostalih proizvoda koji ostavljaju ljepljiv i mastan osjećaj na koži, taj je losion lagan i ugodan te se brzo upija.

Opuštena koža najčešće dolazi do izražaja u predjelu trbuha, bedara i stražnjice, a sve to posljedica je gubitka kolagena i elastina, koji se drastično počinju smanjivati već nakon 25. godine. Zato je važno uvesti losion s efektom učvršćivanja tijela u svoju dnevnu rutinu njege kože, a promjene ćemo uočiti već za sedam dana. Kako biste pospješili učinak Mixina losiona, umasirajte ga kružnim pokretima u predio trbuha te uzdužnim potezima od vrha bedra prema koljenu za noge. Tako ćete stimulirati limfu, koja će uravnotežiti razinu tjelesne tekućine i pravilno je rasporediti.

Osim izvana kožu je potrebno nahraniti i iznutra. To ćemo najbolje napraviti unosom kvalitetnih namirnica i dovoljne količine vode jer samo ćemo tako postići onaj sjaj zdrave i hidrirane kože. Potrudite se unijeti barem tri litre vode dnevno te namjestite alarm koji će vas obavještavati o tome kako ne biste zaboravili.

Kako nam je ljeto u punom jeku, svi želimo iskoristiti njegove blagodati najbolje što možemo. U prvom redu to je izležavanje na plaži pod vedrim nebom i dobivanje preplanule puti od koje se svi osjećamo ljepše i izgledamo zdravije. No, nakon dana provedenog u sunčanju, koža često bude suha, a ponekad i dehidrirana. Kao takva, ona zahtjeva intenzivnu njegu i hidrataciju kakvu joj može pružiti Mixa Hyalurogel mlijeko za tijelo. Ono je obogaćeno hijaluronskom kiselinom koja zadržava vodu i na taj način pruža koži vlažnost čak 48 sati. Kako nitko ne voli osjećaj teške kreme na svojoj koži, Mixino mlijeko za tijelo je lagane teksture koja se brzo upija i čini kožu mekšom i elastičnijom. Osim toga, idealno je za sve one koji vode bitku sa suhom i osjetljivom kožom sklonom zatezanju te ublažava osjećaj nelagode pa čak i iritacije nastale depilacijom.

Samo kombinacijom masaže, dovoljnim unosom vode i koncentriranom njegom možemo postići željeni efekt nahranjene, zategnute i čvrste kože. Zato opremite svoju putnu torbu Mixinim losion za intenzivno učvršćivanje kože i mlijekom za tijelo jer će ovaj duo pružiti koži sve što joj treba kako bi ovog ljeta zabljesnula u punom sjaju.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Mixa po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju