Ljupka Gojić Mikić bila je gošća na eventu kojeg je modni magazin Elle organizirao povodom proslave 20 godina rada na hrvatskom tržištu. Za proslavu okruglog rođendana deset domaćih dizajnera osmislili su ekskluzivne kreacije za Elle Fashion Show koji nije propustila ni naša najuspješnija manekenka.

Kao i uvijek, Ljupka Gojić Mikić pokazala je istančani modni stil koji je bio još jedna potvrda Ljupkine titule jedne od najbolje odjevenih Hrvatica. Mama dviju djevojčica voli se igrati s modom i drugačijim kombiniranjem odjevnih predmeta radeći tako odmak od ziheraških modnih kombinacija.

Za proslavu 20 godina časopisa Elle, 39-godišnja ljepotica blistala je u izdanju bijele i bež boje. Nosila je pripijenu haljinu dužine do koljena sačinjenu od dva sloja. Preko bijele haljine ide proziran til u bež tonu, a takav dvoslojni dizaj čini ovaj model posebno zanimljivim i atraktivnim. Preko haljine odjenula je bež sako oversized kroja koji su ovoga proljeća veliki trend, a i izborom obuće privukla je pažnju.

Slika nije dostupna Ljupka Gojić Mikić: Kombinacija koja spašava svaki put kad ne znamo što odjenuti

Slika nije dostupna Ljupka Gojić Mikić: Prelijepa mama koju mogu zasjeniti samo njezine tri princeze

Ljupka je odabrala ženstvene i šik bijele čizme do koljena s visokom debljom potpeticom koje su dodatno podigle čitav stajling, kao i torbica u plavo-zelenoj boji modne kuće Celine. Riječ je o modelu Triomphe koji je, kako se čini, Ljupki trenutno jedan od najdražih jer torbicu često nosi na fotografijama koje objavljuje na Instagramu.

Malo boje outfitu u neutralnim nijansama dodala je s jako zgodnim visećim naušnicama ružičaste boje.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju