Luksuzna hrvatska modna kuća Lukabu koja već 7 godina odijeva žene zaljubljene u bezvremensku modu i elegantni stil, predstavlja novu kolekciju za blagdane pred nama putem web shopa www.lukabu.com.

 

Inspirirana modernim Hrvaticama koje žive urbanim i užurbanim životima, a ipak uvijek odišu elegancijom, dizajnerica modne kuće Lukabu Marina Jerant stvorila je kolekciju namijenjenu upravo njima.

Željela sam prikazati odvažnu i zrelu, emotivnu ženu koja svakodnevno manevrira između privatnog i poslovnog života, a uz to je uvijek primijećena, rekla je dizajnerica.

Svoju je inspiraciju pronašla u eteričnoj Izabeli Pleši, koja je prikazana kroz objektiv iznimno talentirane mlade umjetnice Mirjane Pjevac, o kojoj će svijet fotografije još zasigurno puno čuti u novootvorenoj dvorani Gardens Industry. Naglasak ove čarobne kolekcije jesu skupocjeni, metalizirani materijali svjetskih krojeva, ležerni i romantični, u profinjenim i zagasitim bojama istančane ružičaste, smaragdno zelene i bogate crne boje.

Nova kolekcija vjenčanica hrvatskog brenda Lukabu - 7 Lukabu: Pet divnih vjenčanica za mladenke koje traže udobnu haljinu

Najveću pažnju pridajemo kvaliteti kroja, korištenju najfinijih materijala kao što su svila, vuna, kašmir i viskoza. Upravo nas to čini jedinstvenima i zato svaki komad iz naše kolekcije glasno poručuje: Imam stila!

U razgovoru sa simpatičnom dizajnericom Marinom doznali smo da i ona sama vješto kombinira poslovni i privatni život te ju je upravo to inspiriralo na izradu webshopa koji će pomoći ambicioznim i zaposlenim Hrvaticama da pronađu savršen odjevni komad za sebe u nekoliko klikova.

Ako ste žena koja od odjeće traži dašak elegancije, naglašenu osobnost i dobar stil, posjetite webshop www.lukabu.com.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju