Džepovi na haljinama malen su, ali funkcionalni dodatak zbog kojeg se žene osjećaju ugodnije i bolje bez obzira gdje se nalazile ili što radile.

Planirate li kratak đir do trgovine ili poziranje na crvenom tepihu – ovaj će vam detalj olakšati život i omogućiti pohranu važnih predmeta bez kojih ne možemo zamisliti život. Povrh svega, sjajno su rješenje kada ne znamo što bismo s rukama.

Ne čudi stoga što se na tržištu već godinama mogu naći različiti modeli haljina s džepovima pozicioniranima na predjelu bokova – od onih ležernih za svakodnevne šetnje do glamuroznih večernjih kreacija koje se nose samo u posebnim prilikama.

Slika nije dostupna Već od 40 kuna: 15 balerinki koje će voljeti i ljubiteljice visokih potpetica

U ponudi se posebno ističu maksi modeli od pamuka, lana, viskoze i satena koje pružaju maksimalnu udobnost. Najudobniji su, pak, predimenzionirani modeli s i bez rukava koje ne sputavaju tijelo u obavljanju svakodnevnih sitnica.

Baš takve haljine potražili smo u hrvatskim trgovinama i na popularnim webshopovima, te izdvojili 10 modela za različite figure, ukuse i prigode po cijeni od 140 do 1137 kuna.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju