Princ Harry i Meghan Markle odradili su prvi zajednički službeni izlazak od rođenja njihove kćerkice Lili. Par je doputovao u New York i prvo posjetio opservatorij "One World".

Tamo su se susreli s njujorškom guvernerkom Kathy Hochul, njujorškim gradonačelnikom Billom de Blasiom, njegovom suprugom Chirlane McCraye i sinom Danteom de Blasiom.

Opservatorij se nalazi u neboderu "One World Trade Center" izgrađenom na mjestu na kojem su nekad stajali njujorški Blizanci, dvije zgrade tadašnjeg Svjetskog trgovačkog centra koje su srušene u terorističkom napadu 11. rujna 2001. godine.

Osim razgovora s domaćinima i obilaska opservatorija, Meghan i Harry posjetili su Memorijalni centar za žrtve napada kako bi im odali počast.

S obzirom na to da je ovo bila vrlo ozbiljna prigoda, Meghan je, očekivano, za ovo događanje odabrala i vrlo ozbiljnu kombinaciju.

Nosila je tamnoplave odjevne komade od glave do pete. Klasične duge hlače kombinirala je s dolčevitom i kaputom, a na nogama je imala jednostavne salonke.

"Zakopčana" do grla i u neutralnoj tamnoj nijansi, izgledala je primjereno, pristojno i maksimalno decentno, kako i doliči ovakvoj prigodi u kojoj bilo kakvo isticanje u efektnim odjevnim komadima zapravo i nije poželjno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju