Stara izreka kaže da torba glavu čuva. I sve ostale sitnice koje su nam potrebne tijekom dana, a kod većine žena takvih je sitnica mnogo. Torba je nezaobilazan modni dodatak bez kojeg gotovo nijedna žena ne izlazi iz svojeg doma.

Ovisno o ukusu i stilu, neke će odabrati klasične modele, a neke će se odlučiti za npr. ležerne ruksake, ali jedno je sigurno, bez torbe (kakva god bila) ne idu nikamo.

Isto vrijedi i za Angelinu Jolie. Slavna 46-godišnja glumica snimljena je u Washingtonu sa svojom 16-godišnjom kćeri Zaharom.

Decentnu i neupadljivu odjevnu kombinaciju u crnoj boji Angelina je nadopunila velikom kožnatom torbom talijanske modne kuće Salvatore Ferragamo u boji pijeska.

U svojoj pozamašnoj kolekciji skupocjenih torbi najcjenjenijih modnih kuća na svijetu, glumica ima i velik broj Ferragamovih modela, a ovaj put pokazala je jedan s kojim je dosad nismo vidjeli.

Angelina često nosi velike torbe, a ovo je definitivno jedna od najvećih. S obzirom na to koliko je prostrana i ujedno napravljena od mekane kože, ovo je model koji bez problema možete i pretrpati stvarima.

Za neke je sigurno malo glomazna, ali za žene koje preferiraju velike torbe - taman.

Angelinina torba je...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju