Mekani teddy kaputi već su dobro poznati u našim jesensko-zimskim garderobama, no za još malo mekanih krznenih dodataka garderobi možete dodati i teddy torbu. U trgovinama se mogu pronaći razni manji i veći modeli, a torba od umjetnog krzna svakom stajlingu dat će dašak šarma i topline.

Uz teddy kapute, koji su popularni već nekoliko sezona, zaljubili smo se i u teddy torbe, koje se u trgovinama mogu pronaći u raznim bojama i stilovima - od onih za svakodnevne prilike do onih nosivih i u posebnim prigodama. Birati možete između nekoliko privlačnih nijansi, od vrlo popularne prljavo roze, preko ljubičaste, plave, zelene, smeđe, s uzorkom, do nezaobilazne crne.

Teddy shopper torbe bit će nepogrešiv izbor za svaki dan, kroz čitavu jesen i zimu. Neki modeli ukrašeni su i lancem, što ih čini nosivima i u prilikama kada se želite više dotjerati. Naravno, i mekoća torbica od umjetnog krzna dodatan je plus zbog kojeg volimo takve modele. U fotogaleriji na početku teksta pronađite 15 modela teddy torbi cjenovnog ranga od 32 do 2990 kuna, koje možete nositi cijelu jesen i zimu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju