Nakon što je osvojio kupce svojim jedinstvenim keramičkim proizvodima, brend Marinski Heartmades sada u svojoj ponudi ima i tople majice ukrašene motivima cvijeća.

Marinski Heartmades, iza kojeg stoje Marina Marinski i njezin mali tim, već godinama oduševljava javnost svojom jedinstvenom keramikom kojoj je teško odoljeti, bilo da je riječ o šalicama, zdjelama, broševima, ukrasima za bor ili nekim drugim dekorativnim i uporabnim predmetima.

Kako je priroda i inače najveće Marinino nadahnuće, ovaj ga je put preslikala i na tople majice, idealne za ove prohladne dane.

Kada smo maštali o izradi Marinski sweatshirta, imali smo tri želje: brinuti o onome tko će nositi majice, brinuti o okolišu i biti vjerni likovnom jeziku brenda. Sve smo želje uspjeli prenijeti na majicama od organskog pamuka, ističe Marina Marinski.

Održiva moda postaje sve prepoznatljivija.

Tako su nastale tople majice, popularno zvane sweatshirts, koje dolaze u šest inačica za odrasle i četiri inačice za djecu, u veličinama od XS do XL te rangirane prema godinama za djecu, od 3 do 14.

Kako se napominje da je riječ o uniseks odjeći, mogu je nositi oba spola, a namijenjene su i čitavim obiteljima kojima je stalo do brige za sebe i okoliš.

Izrađuju se od 85 posto organskog češljanog pamuka i 15 posto recikliranog poliestera, s otisnutim printevima cvijeća. Peru se na 30 stupnjeva, a kako se izrađuju prema narudžbi, na njih se čeka do 15 radnih dana.

Zima je možda pred vratima, no u ovim preslatkim toplim majicama nećemo se buniti.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju