Posljednjih mjeseci Megan Fox prilikom gotovo svakog izlaska s dečkom Colsonom Bakerom (poznatijim pod umjetničkim imenom Machine Gun Kelly) fotografima pripremi pravu malu modnu reviju.

Ima tu raznovrsnih izdanja u kojima uglavnom dominiraju seksipilni odjevni komadi i štikle te vrlo upečatljive i jarke boje.

Međutim, svi se prije ili kasnije umorimo čak i od najljepših haljina ili štikli te posegnemo za vjerojatno najudobnijim odjevnim komadom na svijetu. Naravno, to je dobra stara trenirka.

Pauzu od ludih modnih kombinacija napravila je i Megan. U društvu dečka, svojih roditelja i prijatelja uputila se u Disneyland.

Megan na aerodromu LAX Megan Fox: "Gole" štikle u kojima je hodanje prava vještina, ali zato izgledaju mrak

Slika nije dostupna Megan Fox: Detalj zbog kojeg salonke postaju pravi mamac za poglede

Ovaj tematski park jedna je od najpopularnijih turističkih atrakcija u SAD-u, a zabavnim vožnjama i druženju s Disneyjevim junacima vole uživati i zvijezde.

Iznimka nije ni Megan koja se sjajno zabavljala sa svojim društvom. S obzirom na to da je otišla na vrlo ležerno mjesto, očekivano je odabrala i ležernu trenirku. Jednostavan predimenzionirani model u neutralnoj nijansi kombinirala je s tenisicama i tako još jednom pokazala da u određenim prigodama trenirka jednostavno nema konkurenciju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju