Glumica Megan Fox ovih je dana poprilično zaposlena. Njezin novi film "Midnight in the Switchgrass" izlazi 23. srpnja, a u tom kriminalističkom trileru redatelja Randalla Emmeta uz Brucea Willisa glumi i njezin dečko Machine Gun Kelly.

Megan je također završila snimanje filma "Big Gold Brick", čija se premijera očekuje 2022. godine, i radi na znanstveno-fantastičnom filmu "Aurora" redatelja Lazara Bodroze, u kojem glumi astronautkinju na misiji u svemiru.

Slavna ljepotica gostovala je u talk showu "Jimmy Kimmel Live", u kojem je predstavila najnoviji film, ali i razgovarala o modi. Priznala je kako često usklađuje odjevne kombinacije sa svojim dečkom te da je zbog njega i njegova otkačenog odijevanja morala poraditi na svom stilu.

Uz njega ne mogu samo navući trenirku, našalila se. Megan je na snimanje emisije došla u vrlo senzualnoj tamnoj plavosivoj haljini koju je kombinirala sa svjetlosivim sandalama.

Ženama koje preferiraju stabilne i čvrste sandale ovaj model na vezanje s vrtoglavom potpeticom djelovat će poprilično labavo. S dobrim razlogom jer prste i petu pridržava samo vrlo tanka trakica pa ni vezanje oko gležnja zapravo ne može spriječiti izvrtanje noge.

Megan je itekako spretna u takvim modelima, pa njoj nisu stvarale nikakav problem, ali većina žena ipak ih ne bi nosila.

Nosite li ovakav tip sandala?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju