Megan Fox jedna je od onih slavnih žena koja očarava svojom ljepotom, a atraktivnost 34-godišnje glumice dodatno je naglasila odjevna kombinacija koju je Megan odabrala za odlazak na večeru s dečkom, glazbenikom Machine Gun Kellyjem. Prelijepa Megan izgledala je vrlo zavodljivo u tri efektna modna komada.

Atraktivni crveni kožnati kaput s ovratnikom od umjetnog krzna Megan Fox nosila je uz crne tajice izrađene od materijala nalik PVC-u s efektom mokroga sjaja koje su dodatno naglasile fit figuru slavne ljepotice te uz crni crop top.

Od obuće glumica se odlučila za štikle koje je već nosila, a riječ je o natikačama sa samo jednim remenčićem koji drži stopalo, a napravljen je od materijala nalik prozirnoj plastici. Zbog njega se štikle odozgo čine nevidljivima, dok dolje imaju crni potplat ukrašen sitnim kamenčićima te visoku tanku potpeticu.

Megan Fox: "Gole" štikle u kojima je hodanje prava vještina, ali zato izgledaju mrak +0 Megan na aerodromu LAX

Slika nije dostupna Megan Fox: Rupičaste natikače koje je najbolje nositi uz skinny traperice

Slika nije dostupna Jesu li traperice Megan Fox jedina prava konkurencija "skinny" modelima?

Opasno dobar stajling za večeru u restoranu Nobu Malibu bez sumnje je jedno od onih izdanja s kojeg je teško skinuti pogled, a prelijepa Megan Fox što god da odjene izgleda očaravajuće.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju