Megan Fox otišla je na ručak u Los Angelesu te je izabrala stajling koji ljepotici pristaje savršeno. Blejzer s potpisom Stelle McCartney u divnoj svijetloljubičastoj boji nosila je poput minice, a vrlo su zanimljive i štikle koje je izabrala.

Boja blejzera, prava proljetna, savršeno se stopila s cvjetovima lavande ispred koje je Megan Fox fotografirana dok je išla na ručak. Blejzer uskog kroja ima dva efektna okomita patentna zatvarača u donjem dijelu, a glumica ga je stilizirala sa zanimljivim remenom koji ide i preko ramena te ima malu torbicu.

Od obuće je odabrala je satenske sandale s visokom potpeticom ukrašene kristalima, model Gilda, s potpisom dizajnerice Amine Muaddi. Štikle imaju prepoznatljivu potpeticu s vrhom u obliku stošca i tri tanka remenčića s kopčanjem oko gležnja te izgledaju vrlo ženstveno i profinjeno.

Slika nije dostupna Megan Fox: Duga haljina koju bi se usudila nositi rijetko koja žena

Gotovo jednaki model sandala nosila je Nina Badrić na koncertu u Lisinskom povodom Dana zaljubljenih. Jedina je razlika što Ninine štikle nemaju remenčić oko gležnja, a pjevačica je u ove "ljepotice" nosila uz metaliziranu haljinu ukrašenu sjajnim detaljima i perjem na rubu s potpisom hrvatskog dizajnera Igora Djuge.

Slika nije dostupna Megan Fox: Štikle "trakice" kakve većina žena ipak izbjegava nositi

Još malo boje stajlingu za sunčani dan u Los Angelesu Megan Fox dodala je s fluorescentno zelenim lakom za nokte.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju