Američki magazin Time uvrstio je Meghan Markle i princa Harryja na svoju prestižnu listu 100 najutjecajnijih ljudi u 2021. godini. Slavni par našao se i na naslovnici magazina, te snimio zajednički editorijal.

Na Facebook stranicama Time magazina otkrivena je i jedna od fotografija iz editorijala na kojima Megan Markle i princ Harry šeću prirodom u stilski vrlo ujednačenoj kombinaciji kojom su dominirali tamniji odjevni komadi.

Bivša američka glumica odlučila se za poslovnu, ali udobnu kombinaciju sastavljenu od hlača na crtu i kašmirske dolčevite dugih rukava iz The Rowa – modnom brendu koje su osnovale američke glumice Mary-Kate i Ashley Olsen 2006. godine.

Slika nije dostupna Meghan Markle: Majica koju bi s ponosom nosila svaka majka

Hlače na crtu su se dugo vremena smatrale muževnim odjevnim komadom jer su bile sastavni dio poslovnih odijela. U posljednje vrijeme popularne su i među damama, a pogotovo onima koje žele izgledati dotjerano, elegantno i profesionalno.



Hlače na crtu izdužuju figuru, no s obzirom na konstrukciju modela i ušicima na prednjem dijelu bolje izgledaju na damama bez viška kilograma oko predjela struka.

Meghan Markle svoju je poslovnu kombinaciju zaokružila predimenzioniranim tamnozelenim kaputom, ali i s nekoliko decentnih komada nakita iz Cartiera i Shiffona.

Slika nije dostupna Catherine vs. Meghan: Koja je dama odabrala bolji model popularnih tenisica?

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela hlača na crtu po uzoru na Meghan Markle.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju