Meghan Markle sa slavnom feministikinjom i aktivistkinjom Glorijom Steinem napravila je veliki intervju za internetsku platformu Makers Women, a razgovarale su o mnoštvu aktualnih tema. Glavni razlog bio je pak potaknuti žene na glasanje na nadolazećim predsjedničkim izborima.

S obzirom na to da je intervju održan u vrtu kuće, vojvotkinja od Sussexa odabrala je vrlo ležerno i nosivo ljetno izdanje za to pojavljivanje.

Točnije, odabrala je bijelu pamučnu majicu kratkih rukava i V-izreza Jamesa Persa te ju kombinirala uz bijele hlače s prugama predimenzioniranih nogavica Anine Bing, koje se prodaju po cijeni od 249 eura, odnosno oko 1875 kuna.

Lagane hlače od 100-postotne viskoze i širokih nogavica fleksibilan su ljetni komad koji se može kombinirati za razne prilike – od razgovora za posao do vrtne zabave.

Meghan Markle u visokim crnim čizmama s potpisom Victorije Beckham - 5 Meghan Markle: Ležerna kombinacija koja je utišala glasine o drugoj trudnoći

Meghan Markle izdanje je podigla crnim kožnatim sandalama Rhea Stelle McCartney. Iako je bivša američka glumica nosila izdanje vrijedno oko 5500 kuna, birala je jednostavne komade koji se mogu naći u gotovo svakoj trgovini odjeće.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli vrlo sličnu kombinaciju koja se može kupiti za samo 205 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju