Nakon odmora koji su proveli u Kanadi Meghan Markle i princ Harry vratili su se svojim kraljevskim dužnostima. U Londonu su posjetili Kanadsku kuću (Canada House), gdje su svojim domaćinima zahvalili na gostoljubivosti za vrijeme boravka u njihovoj domovini.

 

Za tu službenu dužnost vojvotkinja od Sussexa odabrala je odjevnu kombinaciju u smeđim tonovima. Svjetlosmeđu dolčevitu kombinirala je sa smeđom satenskom suknjom maksi dužine i ženstvenim salonkama od brušene kože. Stajling je upotpunila klasičnim kaputom bež nijanse britanskog brenda Reiss i sitnim naušnicama s potpisom Catherine Zoraide, čiji nakit često nosi Meghanina šogorica Catherine Middleton. Meghan Markle izabrala je decentne naušnice u obliku lastavica od 18-karatnog zlata prelivenih s eko srebrnom, čija je cijena 120 funti (1058 kuna).

Meghan Markle u visokim crnim čizmama s potpisom Victorije Beckham - 1 Meghan Markle: Mrak čizme do koljena kao kruna izdanju za svaku pohvalu

Slika nije dostupna Princ Archie: Kapica od 88 kuna koja skriva posebnu priču

Vojvotkinja od Sussexa izgledala je vrlo elegantno i lijepo, no primjetan je bio jedan gaf zbog kojeg smo se i sami znali crvenjeti – mrlja od znoja ispod pazuha koja se vidjela na tkanini. Na takve estetske propuste nitko nije imun, pa ni pripadnici kraljevske obitelji, unatoč tome što na raspolaganju imaju najbolje proizvode preparativne kozmetike koji postoje na tržištu.

Meghan Markle i kraljica Letizia u istoj suknji koja se rijetko kad viđa na kraljevskom dvoru Kraljica Letizia vs. Meghan Markle u Hugo Boss suknji - 2 Kraljica Letizia vs. Meghan Markle u Hugo Boss suknji - 3 Kraljica Letizia vs. Meghan Markle u Hugo Boss suknji - 4 +2 Kraljica Letizia vs. Meghan Markle u Hugo Boss suknji - 1

Tijekom posjeta Kanadskoj kući Meghan i Harry susreli su se s Janice Charette, kanadskom visokom povjerenicom u Velikoj Britaniji, i zahvalili joj na gostoprimstvu tijekom njihova blagdanskog odmora u Kanadi.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju