Meghan Markle već se mjesecima rijetko pojavljuje u javnosti otkako je službeno napustila poziciju članice britanske kraljevske obitelji.

Sa suprugom Harryjem i sinčićem Archiejem život pod povećalom britanske javnosti zamijenila je znatno mirnijom svakodnevicom u SAD-u.

U samo dvije godine Meghan je postala najslavnija žena na svijetu. Na svakom koraku plijenila je pažnju, a poseban interes izazivale su njezine odjevne kombinacije koje su se pomno analizirale, a zatim i kritizirale. 

Što god odjenula, nije mogla udovoljiti svojim najvećim kritičarima koji su našli zamjerku za svako njezino modno izdanje. Jedno od njih bila je i kombinacija koju je u rujnu 2019. godine nosila u Cape Townu prilikom odavanja počasti ubijenoj 19-godišnjoj studentici Uyinene Mrwetyana.

Meghan je privatno posjetila mjesto na kojem su stanovnici Cape Towna vezali vrpce u znak sjećanja na Uyinene, a fotografija vojvotkinje potom je objavljena na tadašnjem službenom Instagram profilu Sussexa. 

Smatram kako je ova kombinacija potpuno neprimjerena za članicu kraljevske obitelji koja posjećuje ovakvo mjesto. Znam da je posjet bio privatan, ali postao je javan nakon što je njezina fotografija objavljena na Instagramu. Ima toliko drugih kombinacija koje bi bile primjerenije ako je već željela biti jednostavna, poput obične bijele bluze dugih rukava i crnih hlača, jedan je od komentara sa stranice posvećene vojvotkinjinu stilu. Drugi su zaključili i kako je kombinacija sastavljena od traperice i topa bez rukava previše mladenačka za nju.

Slika nije dostupna Nasamarila sve: Košulja Meghan Markle koja je otkrila pravo stanje veze s Harryjem

Slika nije dostupna Letizia vs. Meghan: Koja je dama odabrala bolju varijantu omiljene ljetne kombinacije?

Obožavatelji koji su stali u njezinu obranu komentirali su kako u svoje privatno vrijeme može odjenuti što god želi i da se njezina kombinacija za vruće i sparno popodne u Cape Townu nije previše razlikovala od odjevnih komada koje su, sudeći prema fotografijama, drugi posjetitelji spomen-mjesta nosili taj dan.

I danas, gotovo godinu dana nakon što ga je nosila, kontroverzni top izaziva velik interes, ali ovaj put zato što je dostupan na rasprodaji. 

Pamučni top brenda Madewell koji je napravljen i u crnoj varijanti, prodaje se po cijeni od 19,89 eura (149 kuna). S obzirom na to da se gotovo svi odjevni komadi koje je Meghan nosila rasprodaju u rekordnom roku, pogotovo kada dođu na sniženje, to će se sigurno dogoditi i u slučaju ovog (ne)primjerenog topa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju