Meghan Markle i prince Harry bili su dio virtualnog događanja streaming platforme Spotify, na kojoj će se uskoro ekskluzivno emitirati njihov podcast "Archewell Audio".

Iskoristit ćemo podcast kako bismo pokrenuli moćne razgovore koji će inspirirati, izazivati i educirati. Stvorili smo 'Archewell Audio' kako bismo dali mjesta pričama ljudi čiji se glasovi možda ne čuju. Želimo stvoriti zajednicu koja će potaknuti druge da dijele svoju ranjivost u jednom sigurnom prostoru, rekli su Meghan i Harry u najavi za podcast.

Najava je snimljena u njihovu novom domu u Montecitu. I dok je princ Harry stilski bio poslovno ležeran u klasičnim tamnoplavim hlačama i bijeloj košulji, Meghan je za ovu prigodu odjenula predivnu haljinu modne kuće Oscar de la Renta.

Slika nije dostupna Meghan Markle: "Neprimjereni" top za 149 kuna koji i dalje izaziva velik interes

Slika nije dostupna Nasamarila sve: Košulja Meghan Markle koja je otkrila pravo stanje veze s Harryjem

U pitanju je model iz kolekcije za proljeće 2021. godine s uzorkom koji modna kuća naziva citrus primavera (u slobodnom prijevodu citrusno proljeće).

Svjetloplava haljina ukrašena je motivima limuna i inspirirana modom 60-ih godina, što se najviše primijeti u kroju.

Ovakav tip haljine šireg i ležernijeg kroja savršen je za sve žene kojima je udobnost prioritet, a s obzirom na to da je Meghan trudna, udobni odjevni komadi sigurno su visoko na listi njezinih prioriteta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju