Meghan Markle i princ Harry stigli su u Kanadu nakon boravka u SAD-u. Par je fotografiran na izlasku iz aviona, a pažnju je privukao Meghanin outfit, pogotovo cipele i torba izrađene od recikliranog materijala.

 

Za putovanje avionom Meghan Markle izabrala je tamnoplavu sportsku torbu od najlona modne kuće Prada izrađenu od otpada iz oceana. Torba vrijedna 1790 američkih dolara dio je Pradine linije Re-Nylon u kojoj je korišten materijal zvan econyl, koji nastaje miješanjem otpada iz oceana i tekstilnog otpada te se može beskonačno reciklirati.

I Meghanine su cipele eco-friendly – odlučila se za ravne cipele brenda Rothy's izrađene od prediva napravljenog od plastičnih boca. Crne cipele na špic nalik balerinkama vrijedne 125 američkih dolara Meghan je kombinirala uz crne traperice skinny kroja, bluzu na plavo-bijele prugice i topli crni kardigan.

Slika nije dostupna Novi dom u Kanadi: Razgledajte kuću koju Meghan Markle i princ Harry žele kupiti

Kraljica Letizia vs. Meghan Markle u Hugo Boss suknji - 2 Meghan Markle i kraljica Letizia u istoj suknji koja se rijetko kad viđa na kraljevskom dvoru

Meghan Markle već je nosila ove balerinke, jedna od prilika bilo je putovanje u Australiju 2018. godine. Cipele se mogu prati u perilici rublja, imaju uložak koji se može maknuti te ekološki gumeni potplat bez ugljika.

Meghan Markle: Mrak čizme do koljena kao kruna izdanju za svaku pohvalu Meghan Markle u visokim crnim čizmama s potpisom Victorije Beckham - 1 Meghan Markle u visokim crnim čizmama s potpisom Victorije Beckham - 5 Meghan Markle u visokim crnim čizmama s potpisom Victorije Beckham - 6 +4 Meghan Markle u visokim crnim čizmama s potpisom Victorije Beckham - 4

Bivša vojvotkinja od Sussexa rijetko se može vidjeti u ravnim cipelama jer većinom nosi visoke potpetice, a među najdražim su joj brendovima štikle Stuarta Weitzmana i Aquazzure.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju