Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa u srijedu navečer bili su dio glamuroznog gala događanja u New Yorku. Prisustvovali su naime proslavi vojske uoči američkog Dana veterana i britanskog Dana primirja.

Na događaj naziva "Salute to Freedom" (Pozdrav slobodi) Meghan Markle stigla je u raskošnoj crvenoj haljini Caroline Herrere koja zaslužuje da ju se vidi iz svih kutova. Sprijeda haljinu bez rukava karakteriziraju duboki dekolte i odvažni prorez koji seže do bedara, dok straga dah oduzima dugi šlep.

Vojvotkinja je još jednom potvrdila da zna kako zablistati na crvenom tepihu, ali i da je crvena njezina boja te da joj vatrene nijanse savršeno pristaju.



Uz očaravajuću haljinu iskombinirala je satenske crvene štikle Giuseppe Zanotti koje su bojom odgovarale crvenim makovima koje su i ona i princ Harry nosili kao ukras na svojoj odjeći, a koji su simbol sjećanja.

Još nekoliko narukvica i elegantna punđa bili su dovoljni za apsolutno spektakularno izdanje vojvotkinje kojoj je društvo pravio suprug koji je za ovo događanje odabrao crno odijelo.

Na pitanje postavljeno na crvenom tepihu je li ponosna na svog supruga Meghan Markle odgovorila je kako je uvijek ponosna na njega.

Slika nije dostupna Catherine vs. Meghan: Koja je dama odabrala ljepšu "kraljevsku" haljinu?

Naime, princ Harry deset je godina služio u britanskoj vojsci, a na sinoćnjem događanju dijelio je medalje.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju