Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa treću godinu zaredom prisustvovali su dodjeli nagrada britanske zaklade Endeavour.

Princ Harry 2012. godine osnovao je tu zakladu koja slavi postignuća ratnih veterana ranjenih na zadatku.

Zaklada je nastala nakon što sam svjedočio dubokoj praznini koja može nastati nakon skidanja uniforme. Sport igra moćnu ulogu u oporavku, ali prije svega prilika da opet budete dio tima dok pokušavate prijeći preko nezamislivih izazova. Svi vi nastavljate impresionirati, inspirirati i preispitivati ideju toga što znači imati ozljedu koja mijenja život, poručio je Harry dobitnicima nagrada u svom govoru.

Vojvoda tijekom večeri nije skidao osmijeh s lica, baš kao ni njegova lijepa supruga koja je jednostavno blistala. Bilo je to prvo javno pojavljivanje para nakon objave vijesti da se povlače s kraljevske dužnosti, a korisnici društvenih mreža odmah su komentirali kako im odmak od kraljevske obitelji i preseljenje u Kanadu očito godi jer Meghan izgleda bolje nego ikad.

Njezino izdanje protumačili su kao jasnu poruku kritičarima. Samo je pogledajte, to je osmijeh žene kojoj kritike ne mogu ništa, napisala je jedna korisnica Instagrama.

Meghan je za ovo pojavljivanje odabrala jednostavnu haljinu Victorije Beckham u fantastičnoj nijansi plave boje koju je kombinirala s tamnoplavim salonkama Manola Blahnika i ručnom torbicom Stelle McCartney izrađene od pleksiglasa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju