Melania i Donald Trump pojavili su se na travnjaku stadiona Superdome u New Orleansu netom prije utakmice prvenstva College Football Playoff National Championship. Prva dama SAD-a privukla je pažnju odjevena u kožnati baloner s efektom mokroga sjaja.

 

Melania Trump velika je ljubiteljica kaputa koji ističu struk, a jedan takav model izabrala je i za dolazak na utakmicu između timova Clemson Tigers i LSU Tigers održanoj u New Orleansu. Američka prva dama ovaj put odlučila se za plavi baloner australske modne kuće Scanlan Theodore, čiji je blejzer u travnju prošle godine nosila i Meghan Markle.

Meghan Markle Meghan vs. Mary: Tko bolje nosi isti blejzer, vojvotkinja ili princeza?

Slika nije dostupna Melania Trump: Kaput koji "proguta" figuru, ali i dalje izgleda jako dobro

(Ne)primjerena? Odjeća koju je Melania Trump izbacila iz ormara kad je postala prva dama Melania Trump nekad je nosila odjevne komade od pravog krzna Haljine s otvorenim dekolteom sada su prošlost za prvu damu SAD-a Melania Trump +3 Melania Trump odrekla se pravog krzna

Melanijin baloner izrađen je od kože visokoga sjaja, zbog čega se na prvi pogled čini kao da je riječ o materijalu nalik plastici, no zapravo je riječ o luksuznom modelu čija je cijena dvije tisuće američkih dolara (13.380 kuna). Baloner seže do ispod koljena te ima široki remen koji je lijepo naglasio vitki struk prve dame.
Atraktivni baloner Melania je kombinirala uz crne visoke čizme od brušene kože na tanku potpeticu.

Melaniju Trump navikli smo vidjeti u kaputima izrađenima od klasičnijih, finih materijala, ali ovakvim drugačijim izborom prva dama pokazala je da i "plastični" baloner može izgledati kao milijun dolara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju