Melania Trump bila je mamac za poglede na izborni dan u Floridi te je primila mnoštvo komplimenata za jednostavno, ali iznimno elegantno izdanje.

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država iskoristila je svoje pravo te se uputila u Morton and Barbara Mandel Recreation Center u Palm Beachu kako bi glasala za svojeg favorita u predsjedničkoj utrci između vlastitog supruga i aktualnog američkog predsjednika Donalda Trumpa te demokratskog kandidata Joea Bidena.

Slika nije dostupna Melania Trump: Odvažni kaput prve dame koji bi se mnoge žene bojale nositi ujesen

Melania Trump prepustila se prekrasnom sunčanom vremenu i ugodnih 25 Celzijevih stupnjeva u Palm Beachu pa je za izborni dan odjenula ljetnu svilenu haljinu bez rukava koja je je dopirala do pola lista.

Točnije, atraktivna 50-godišnjakinja odabrala je Guccijev model s uzorkom lanaca u boji kože te s plisiranom suknjom koja joj je vizualno stanjila struk te istaknula vitku figuru.

Izdanje je podigla nude modelom štikli So Kate omiljenog joj dizajnera Christiana Louboutina s vrtoglavom potpeticom od 12 centimetara koje vizualno produžuju noge, ali i cijelu figuru.

Slika nije dostupna Melania Trump: Predivna haljina prve dame koja neizbježno bode oči

Modnu kombinaciju zaokružila je elegantnom Hermesovom torbicom u boji kože, a oči je zaklonila od znatiželjnih pogleda sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju