Melania Trump bila je uz svog supruga Donalda Trumpa na potpisivanju dokumenta "National Defense Authorization Act for FY2020" koje se odvilo u vojnom postrojenju Joint Base Andrews. Za tu prigodu prva dama izabrala je krem odjevnu kombinaciju uz cipele i torbu u jarkoj crvenoj boji.

 

Takav izbor tonova stvorio je efektan, skladan kontrast, a Melania Trump upisala je još jednu modnu "pobjedu". Američka prva dama izgledala je vrlo damski u krema hlačama do iznad gležnja i puloveru u sličnoj nijansi, a naročito se istaknuo predivan kaput "oversized" kroja. Takozvani preveliki kaputi veliki su trend, a iako se na prvi pogled čini da "progutaju" figuru, cjelokupna slika stajlinga zapravo može izgledati jako dobro i šik.

Melania Trump u kožnatom kaputu s patchwork uzorkom - 1 Melania Trump: Kaput zbog kojeg i štikle "vladarice" padaju u drugi plan

Slika nije dostupna Melania Trump: Mekane štikle zbog kojih žene jedva čekaju sunčano vrijeme

Tip-top sređena Melania outfit je zaokružila s glamuroznim štiklama dizajnera Christiana Louboutina i torbom izrađenima od jarko crvene lakirane kože.

Nadahnuti stilom Melanije Trump, u trgovinama smo potražili slične modele "oversizde" kaputa, a ponudu pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju