Američki predsjednik Donald Trump i prva dama SAD-a Melania Trump u Bijeloj kući ugostili su predsjednika Gvatemale Jimmyja Moralesa.

Morales je u službeni posjet SAD-u stigao u pratnji svoje supruge Patricije Marroquin de Morales.
Kako to obično biva prilikom susreta prvih dama, modni kritičari odmah su analizirali njihove odjevne kombinacije i zaključili da je u prvom "dvoboju" pobjedu odnijela Melania.

Slavna Slovenka nosila je karirani kaput slavne francuske modne kuće Chloe s kontrastnom kragnom u bijeloj boji, a kombinirala ga je sa štiklama jednog od svojih omiljenih brendova.

Radi se o legendarnom modelu "Pigalle Follies" dizajnera Christiana Louboutina u boji burgundca i s potpeticom od 10 centimetara, a zanimljivim ga čini to što je napravljen od finog talijanskog baršuna.

Mekan i svilenkast na dodir, baršun jednostavno odiše luksuzom, pa ne čudi da se smatra materijalom rezerviranim za posebne prigode. Kada je u pitanju obuća, baršun najčešće viđamo na gležnjačama, a posljednjih sezona sve više i na klasičnim modelima salonki poput ovog koji nosi prva dama SAD-a.

S obzirom na to koliko je taj materijal osjetljiv, baršunaste modele obuće nije preporučljivo nositi tijekom kišnog vremena, pa ljubiteljice baršuna uvijek čekaju sunce kako bi ih "izvele u šetnju".

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju