Brušena koža čest je motiv jesenskih odjevnih predmeta i modnih dodataka. Riječ je o vrlo atraktivnom materijalu koji će uljepšati modnu kombinaciju bez obzira na to nosite li jaknu od brušene kože, remen ili čizme visokih sara.

Istovremeno, riječ je o vrlo skupom, a osjetljivom materijalu koji će se lako zaprljati ili uništiti ako ga smočite, odnosno ako ga nosite po kiši i snijegu. Baš zato mnogi ga izbjegavaju nositi ujesen, osim ako nisu sigurni da je pred njima prohladna, ali suha večer.

Slika nije dostupna Melania Trump: Wow haljina za besprijekorno izdanje prve dame kojemu se ne može naći mana

Zavodljivosti ovoga materijala nije mogla odoljeti ni Melania Trump. Prva dama Sjedinjenih Američkih Država odabrala je upravo jesenski ogrtač od brušene kože u boji bakra za tradicionalnu zabavu s mališanima na južnom travnjaku Bijele kuće povodom nadolazeće Noći vještica.

Strukirani kaput na kopčanje prestižne talijanske modne kuće Prada naglasio je vitku figuru Melanije Trump te je u ovome slučaju imao ulogu haljine, iako je ispod njega provirivala kožnata suknja u smeđoj boji.

Slika nije dostupna Melania Trump: Predivna haljina prve dame koja neizbježno bode oči

Slavna Slovenka velika je ljubiteljica dizajnerskih štikla, pa ne čudi što je kombinaciju i ovoga puta zaokružila kožnatim parom cipela u odgovarajućoj nijansi s vrtoglavim potpeticama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju