Prva dama SAD-a priprema se za posljednji Božić u Bijeloj kući. Melania Trump tradicionalno je dočekala božićno drvce koje svake godine kočijom stiže pred službenu rezidenciju američkog predsjednika.

Kako će ukrasiti drvce i prigodno urediti prostorije unutar Bijele kuće, saznat ćemo uskoro.

Od trenutka kada je prvi put objavljeno da će se njezin suprug kandidirati za predsjednika SAD-a, Melania se u javnosti svaki put pojavi maksimalno sređena, čak i ako se radi o kratkom izlasku pred fotografe.

Tako se i na primopredaji drvca pojavila u elegantnom izdanju. Visoke crne čizme prva dama sakrila je ispod kaputa modne kuće Balenciaga.

Slika nije dostupna Stižu minusi: 12 toplih i mekanih teddy kaputa koje se isplati imati u ormaru

Slika nije dostupna Kralj svih kaputa: Brigitte Macron u modelu koji baš nikad neće izaći iz mode

Predimenzionirani modeli kaputa i jakni već su nekoliko sezona dio Balenciaginih jesensko-zimskih kolekcija, a čini se  da se Melaniji svidio upravo ovaj vuneni model s crno-bijelim houndstooth uzorkom.

Iako joj širi kaputi nisu strani, prvu damu puno češće viđamo u strukiranim modelima. Međutim, ovakav tip oversized kaputa još nije nosila.

Takvi pomalo vrećasti kaputi gotovo ni na kome ne izgledaju savršeno, ali s obzirom na to da poanta njihova kroja ionako nije naglašavanje figure, to zapravo nije ni važno. Poanta je u udobnosti i efektnosti, a ovaj vuneni kaput prve dame pokriva obje kategorije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju