U Zagrebu je održana dodjela nagrada Top.HR Music Awards na kojoj su po treći put nagrađeni najuspješniji glazbenici u protekloj godini. Nagrade se dodjeljuju u 11 kategorija, a dobitnici se proglašavaju na temelju preciznih podataka dobivenih iz radijskog emitiranja na više od 140 radijskih postaja diljem zemlje, fizičke prodaji te digitalne prodaje na glazbenim streaming servisima.

Među poznatim glazbenim imenima koja su se okupila u zagrebačkom Mintu našla se i 29-godišnja osječka kantautorica Mia Dimšić.

Uoči priprema za nastup na Eurosongu koji se ove godine održava u Torinu od 10. do 14. svibnja, Mia je pronašla vremena i za nastup na ovoj dodjeli.

Za ovu prigodu odabrala je vrlo modernu odjevnu kombinaciju u svevremenskoj crnoj boji s kojom nikad ne možete pogriješiti, baš kao ni s malom crnom haljinom.

Upravo je takvu nosila Mia, a u pitanju je model komercijalnog švedskog brenda H&M iz njihove Studio kolekcije za proljeće/ljeto 2022. godine. Haljina mini kroja s cut out detaljima na struku i leđima ukrašena je blještavim cirkonima, a Mia ju je nadopunila i raskošnom ogrlicom.

Uz haljinu je nosila i visoke slouchy čizme koje su se sjajno uklopile u ovo ženstveno izdanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju